Despre noi

Wine-in-Business este divizia de cultură şi degustare a vinului din cadrul Asociaţiei Consult Scolari. Este primul centru acreditat Wine & Spirit Education Trust din România. Structura Wine-in Business cuprinde, pe lângă şcoală, clubul iubitorilor de vin, un program de team building adaptat companiilor şi departamentul de organizare de evenimente.

Clubul Wine-in-Business are ca principal scop promovarea vinului românesc prin organizarea de degustări şi vizite la crame. Structura clubului oferă cadrul potrivit întâlnirii şi legării de noi prietenii între membrii acestuia, punându-se astfel bazele unor parteneriate de succes.

Programul de team building oferit de Wine-in-Business poate fi un mod plăcut şi motivant de a construi şi consolida echipa şi în acelaşi timp de a învăţa despre vin şi protocolul legat de acesta.

Wine-in-Business îşi propune ca evenimentele organizate împreună cu partenerii săi să devină o tradiţie şi să constituie oportunitatea perfectă de a promova educaţia în cultura vinului, vinul ca instrument în afaceri de succes şi responsabilitatea socială.